Forbered din bil til vinteren med Autoværksted Hillerød

 

Autoværksted Hillerød

Vinteren kommer, og nu er det tid til at begynde at forberede din bil til det ekstreme fald i temperatur og sne. Fra pakning af et vinterkit til udskiftning af dine nuværende dæk til snedæk, her er nogle tip fra top autoværksted Hillerød, hvad du skal gøre for at være klar til endnu en hård vinter.

Winter Emergency Kit

Du skal allerede have et nødsæt i din bil, bare i tilfælde af. Hvis ikke, tjek denne liste over det væsentlige, du skal pakke. Naturligvis har du brug for mere til vintersæsonen, som du ikke har brug for i de varmere måneder. Sørg for at tilføje følgende til dit nuværende nødsæt:

  • Sne børste og isskraber
  • Sneskovl
  • Varmt tøj (handsker, jakke, tørklæder, tæpper, vinterstøvler osv.)
  • Taske med sand eller ikke-sammenklumpet kattekuld (for ekstra trækkraft)

Installer snedæk og tjek dækdæk

Bor i Wisconsin, mange chauffører ved allerede, at helårsdæk ikke er nok til den mængde sne, vi modtager hvert år. Sørg for at bytte dine dæk ud for snedæk i vintermånederne. Mens du er ved det, skal du sørge for, at der er masser af trin.

Kontroller dit dæktryk

Luft kondenserer, når temperaturen falder, hvilket betyder, at dine dæk ikke vil være på det korrekte trykniveau, når det begynder at blive koldere. Kontroller dit dæktryk og top til det optimale niveau.

Skift din olie, og kontroller dine frostvæskeniveauer

Ifølge Autoværksted Hillerød skal du sørge for, at dit køretøj har frisk væske på de korrekte niveauer, før vinteren ankommer, er bedre end at håndtere det i den kolde kulde. Få din olie skiftet på forhånd, og sørg for, at din bil har nok frostvæske. At tage sig af begge dele hjælper din bil med at modstå kulden bedre og beskytter din motor i disse vigtige måneder.

Tjek dit batteri

Ifølge dig Autoværksted Hillerød vil dit bilbatteriets kapacitet falde i den intense kulde. Derfor kan du høre om folk, der har problemer med at starte deres køretøj oftere om vinteren end i varmere måneder som sommer. Kontroller dit batteri ved at få det testet, og udskift det om nødvendigt inden vinteren. Hvis du vil erstatte dit bedre, så besøg Autoværksted i dag!

Brug vinterrudeviskervæske

Du bør bruge vinduesviskervæske designet til at modstå lave temperaturniveauer for dit køretøj om vinteren. Hvis du ikke bruger en vinterviskervæske, kan der opstå et af to scenarier. For det første bliver væsken frossen inde i dit køretøj og tillader således ingen at komme ud. For det andet vil væsken komme ud, men den fryser på din forrude, mens du kører. Dette scenarie er utroligt farligt, da du ikke kan se godt, så det er bedst at du undgår det helt.

Kontroller dit varmesystem og afrimning

En af de sidste ting, du vil have, er ikke at have nok varme til at holde dig selv varm og afrimning af dine vinduer. Inden vinteren skal du kontrollere dit varmesystem og afrimning. Få dem løst, hvis de ikke fungerer korrekt.


Så tjek din bil med Autoværksted, og forbered din bil til en hård vinter.



Comments

Popular posts from this blog

Damp rensning af bilen en innovativ metode til at sterilisere bilens kabine

Bilreparation med Autoværksted Hillerød